Land Rover SV Bespoke je kreirao novo izdanje Land Rover Defender V8 Bond Edition za proslavu 25. filma o legendarnom britanskom tajnom agentu, No Time To Die, uoči njegove svetske premijere krajem ovog meseca…

 

Novi Land Rover Defender V8 Bond edition - inspirisan filmom "No time to die"

 

Dostupni za naručivanje, modeli Defender 110 ili 90 dolaze inspirisani specifikacijama Defender automobila koji se pojavljuju u filmu No Time To Die, sa ‘nevidljivim’ Defender V8 Bond Edition koji uključuje prošireni crni paket sa 22 inča velikim aluminijskim felnama Luna Gloss Black, prednji deo sa Xenon Blue kočionim kleštima i znak posebnom oznakom ‘Defender 007’ na zadnjem delu vozila.

 

Elementi izrade po meri odnose se na praktičan enterijer, sa osvetljenim ‘Defender 007’ oznakama na pragovima i posebno razvijenom animacijom pokretanja ekrana osetljivih na dodir, intuitivnog informativno-zabavnog sistem Pivi Pro, koja odaje počast dugogodišnjem partnerstvu Land Rover brenda i James Bond franšize. Noću će kupci videti i jedinstvenu grafiku pristupnog svetla „007“.

 

 

Ekskluzivno dostupan za samo 300 kupaca širom sveta, unutrašnjost Defender V8 Bond Edition modela sadrži lasersku gravuru sa detaljima da je ‘Jedan od 300’ i logotip SV Bespoke. Svako pojedinačno vozilo u prodaju puštaju stručnjaci za personalizaciju vozila brenda SV Bespoke iz Velike Britanije.

 

Finbar McFall, direktor brenda Land Rover, izjavio je: “Land Rover Defender V8 Bond Edition ekskluzivno je predstavljanje najmoćnijeg Defendera ikada napravljenog, inspirisanog vozilima iz filma No Time To Die. Nova linija predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godina duge saradnje kompanije Land Rover i James Bond franšize.”

 

Defender modeli su u središtu akcije filma No Time To Die, zajedno sa dva Range Rover Sport SVR jedinice. Modeli Range Rover Classic i Land Rover Series III takođe se pojavljuju u filmu koji će se u bioskopima širom sveta prikazivati od 30. septembra 2021. godine.

 

Zasnovan na nedavno predstavljenom modelom Defender V8, Bond Edition pokreće petolitarski benzinski motor dobar za masivnih 525 ks i 625 Nm obrtnog momenta, koji svu snagu šalje na obe osovine putem osmostepenog automatskog menjača. Defender V8 90 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,9 sekundi i razvija maksimalnu brzinu od 240 km/h.

 

007 linija nudi nove nivoe performansi i angažmana vozača kombinujući V8 sa stručno razvijenim podešavanjem vešanja i transmisijom kako bi stvorila najbrži i najdinamičniji Defender do sada. Sa jedinstvenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine, uključujući prilagođene opruge i amortizere kao i novi zadnji diferencijal elektronskog zaključavanja, Defender V8 pruža agilnije i privlačnije upravljanje sa pojačanom kontrolom karoserije, koju prati karakterističan V8 zvuk sa prepozatljivim nabojem.

 

No Time To Die svoju radnju startuje 2015. godine, gde se Spectre naslov zaustavio, dok kratki opis filma glasi: “Bond je napustio aktivnu službu, odlučivši se za miran i povučen život na Jamajci. Njegov spokoj kratkog je daha i u život mu se vraća stari prijatelj iz CIA, Feliks Leiter, zahtevajući njegovu pomoć. Misija spasavanja kidnapovanog naučnika ispala je izdajnička i ispostavila se daleko komplikovanijom od očekivane, dovodeći tajnog agenta u sukob sa misterioznim zlikovcem naoružanim novom tehnologijom”.

 

 

izvor: autoexclusive.rs