Chery uskoro dolazi u Srbiju sa novom pro serijom modela i sa globalnim FX modelom.

 

Modeli Chery Pro serije opremljeni su najnovijom Chery tehnologijom i imaju karakteristična svojstva PRO modela. Za razliku od Cheryevih prethodnih modela, modeli porodice PRO su kompletno unapređeni. Među njima je TIGGO 8 Pro, najnoviji model, kojeg su korisnici zavoleli otkako je predstavljen. TIGGO 8 PRO usvaja dizajn prednjeg dela vozila u Sunshine Star River stilu kao i ostatak TIGO porodice, sa veoma prepoznatljivom i upečatljivom maskom u obliku dijamanata u geometrijskom rasporedu i koja u kombinaciji sa LED dizajnom farova, izgleda dinamično i upečatljivo.

 

Chery uskoro dolazi u Srbiju sa novom pro serijom modela i sa globalnim FX modelom.

 

U isto vreme, TIGGO 8 PRO je opremljen sa 12 ADAS funkcija kao što su automatsko pokretanje i zaustavljanje, ACC adaptivni tempomat , AEB sistem automatskog kočenja, FCW upozorenje na sudar sa prednje strane i tako dalje. Uz podršku inteligentnog podešavanja, ovaj model ne samo da izražava osećaj za buduću tehnologiju, već što je još važnije, može u velikoj meri poboljšati bezbednost putovanja.

 

TIGGO 7 PRO predstavlja potpuno novi dizajn TIGO porodice, sa stilizovanim elementima poput velike heksagonalne prednje rešetke u obliku dijamanta, prodornih LED zadnjih svetala, i vrhunski dizajn i teksturu unutrašnjosti. Posebno uz podršku pametnih tehnologija kao što su ultrajasni veliki centralni kontrolni ekrani, indukciona električna vrata prtljažnika i bežično punjenje za mobilne telefone, TIGGO 7 PRO pruža iskustvo pametnog automobila koje je ispred drugih modela iste klase. Do sada je TIGGO 7 PRO lansiran na ključnim tržištima kao što su Čile, Saudijska Arabija i Peru, i dobro je prihvaćen od strane lokalnih potrošača.

 

Chery uskoro dolazi u Srbiju sa novom pro serijom modela i sa globalnim FX modelom.

 

FX predstavlja novi stil tehnologije budućnosti, namenjen grupi korisnika koja voli da isproba nove stvari, novoj urbanoj generaciji sa stavom, doslednoj sebi. FX zadovoljava potrebe savremenih kupaca, nosioca novih svetskih trendova, pružajući moderan dizajn, dinamičan izgled, impresivno iskustvo inteligentne vožnje i tehnologije. Spoljašnost modela FX obeležena je novom rešetkom I farovima bez ivica koje su intergrisane u prednji deo vozila; unutrašnjost je jednostavna i ukrašena jednostavnim dinamičkim linijama; opremljen je sa dva ekrana veličine 10,25 inča, 4.0 Human-Machine interfejsaom, kao i sa 16 bezbednosnih funkcija za pomoć u vožnji. Napredni ADAS integriše inteligentnu tehnologiju u sve aspekte vožnje.

 

U budućnosti, pored lansiranja vozila na tradicionalna goriva u Srbiji, Chery će se fokusirati na uvođenje električnih i drugih vozila pokretanih novim izvorima energije kako bi pomogao razvoju srpske auto-industrije.

 

izvor: mojauto.rs