Električna tehnologija otvorila je nove avenije za dizajnere, a Hugo Ekle nije gubio vreme pre nego što je prihvatio sve nove prilike…

 

 

Su-osnivač i direktor dizajna Untitled Motorcycles, sarađivao je sa kalifornijskim brendom Zero. Baziran na Zero SR/F, Zero je počeo da radi sa Ekleom u ranoj fazi razvoja, što znači da je UMC XP Zero model zadržao sve originalne kvalitete originala, dok je estetski radikalno drugačiji. Kada je prvi put provozao Zero SR/F model, Ekle se dosetio upravljanja avionom, što ga je dovelo do inspiracije za dizajn XP motora.

 

XP je dobio telo iz jednog komada, koje poseduje nežne uglove koji se spajaju sa centralnim ramom. Tema aviona se produžila i prema izboru materijala, pa je avionski aluminijum korišćen u svakom mogućem detalju, dok je završni dodir radikalna LED rasveta koja akcentuje linije ovog motora.

 

Kada se radi o pogonskom sklopu, možemo samo pretpostaviti da je on isti kao na originalnom modelu, jer nam brendovi za sada nisu dali više detalja. Ipak, gledajući galeriju fotografija, sasvim smo sigurni da bi ga svako rado provozao i nazvao svojim.

 

 

Izvor: Lux Life