Nekoliko sati pre zvaničnog predstavljanja, slika novog modela pojavila se na internetu…

 

Ovu sliku je prvu podelila “H.R. Owen Lamborghini“ stranica na Instagramu i od tada se pojavljuje na drugim auto portalima i stranicama.

 

Procurela slika novog Lamborghini "Huracan STO" modela

 

Kao što špijunski snimci i zvanične slike pokazuju, Huracan STO je najnovija, ograničena verzija, usredsređena na varijantu superautomobila sa srednje pozicioniranim V10 motorom. Ovaj auto posebno je kreiran za trkačku stazu, tako da očekujemo i propratnu opremu koja će sa njim doći.

 

Na prednjoj strani Huracan STO nalazi se revidirana rešetka, preoblikovani usisnici za vazduh i istaknuti aerodinamični element obojen narandžastom bojom. Automobil takođe ima karakterističnu haubu sa velikim usisima za vazduh, baš kao i trkački automobil na kojem je zasnovan. Na drugim mestima možemo videti da je automobil opremljen sjajnim crnim točkovima i produženim bočnim sajtnama.

 

Tehničke specifikacije automobila ostaju nejasne. Međutim, očekujemo da će biti malo lakši od standardnog Huracana, a da će istovremeno imati koristi od nekih nadogradnji na 5.2-litarskom V10 motoru.

 

 

Izvor: instagram